Barbecue

Twee verschillende barbecues geven u een idee van de mogelijkheden. De barbecues kunnen geserveerd worden in ons restaurant als wel op een door u aangegeven locatie.


Bij barbecues op locatie worden borden, bestek en de barbecue er altijd automatisch bijgeleverd.


Voor een barbecue houden wij gemiddeld 5 vleesgerechten per persoon aan. De barbecues zijn ook eventueel aan te passen naar eigen wens. Wilt u een kok op locatie die achter de bbq staat? dan brengen wij eenmalig € 50,- in rekening.


U kunt de onderstaande lijst downloaden door hier te klikken.

Barbecue ‘’de Zoeke’’

‘’De koude saladebar’’

  • Huisgemaakte rundvleessalade
  • Pastasalade op ‘’Italiaanse’’ wijze bereid
  • Huisgemaakte tonijnsalade
  • Diverse rauwkost gemaakt van verse ijsbergsla, tomaatjes, komkommer en onze bekende honing/mosterd dressing
  • Afgebakken stokbrood met kruidenboter, kerriesaus en knoflooksaus

‘’Voor op de bbq’’

  • In pesto gemarineerde kipfiletjes
  • Biefstuk van Ossenhaas (Tournedos)
  • Speklapjes
  • Varkensfiletlapjes
  • Kipsaté van het spit
  • Zalmfiletjes ‘’en papillotte’’ met knoflook

‘’Warme sausen’’

  • Zigeunersaus
  • Satésaus

€ 18,50 p.p.

Terug naar boven

Barbecue ‘’de Zoeke Luxe’’

‘’De koude saladebar’’

  • Huisgemaakte rundvleessalade
  • Pastasalade op ‘’Italiaanse’’ wijze bereid
  • Huisgemaakte tonijnsalade
  • Diverse rauwkost gemaakt van verse ijsbergsla, tomaatjes, komkommer en onze bekende honing/mosterd dressing
  • Afgebakken stokbrood met kruidenboter, kerriesaus en knoflooksaus

‘’Voor op de bbq’’

  • Malse stukjes entrecôte
  • Biefstuk van Ossenhaas (Tournedos)
  • Lamskoteletjes met peper/citroenkruiden
  • Gemarineerde varkenshaasmedaillons
  • Kipfilet op Oosterse wijze gekruid
  • Zalmfiletjes ‘’en papillotte’’ met knoflook
  • In knoflook gemarineerde Black Tiger (gamba’s) spiesen

‘’Warme sausen’’

  • Zigeunersaus
  • Satésaus

€ 22,50 p.p.

Terug naar boven

‘’Bovengenoemde buffetten zijn gebaseerd op een minimale reservering van 20 personen en kunnen uitgebreid worden met diverse gerechten, in nader overleg’’