Twee verschillende barbecues geven u een idee van de mogelijkheden.
Voor een barbecue houden wij gemiddeld 5 vleesgerechten per persoon aan. De barbecues zijn ook eventueel aan te passen naar eigen wens. Zelf barbecuen of toch liever een kok erbij? Alles is mogelijk
Barbecue ‘’de Zoeke’’
De koale kant:
- Huisgemaakte aardappelsalade
- Pastasalade op ‘’Italiaanse’’ wijze bereid
- Frisse zomerse rauwkost
- Stokbrood met kruidenboter, kerriesaus en knoflooksaus
Veur op de Grill:
- Beefburgers
- Gepeperde runderbiefstuk
- Speklappen
- Gemarineerde varkensfilet
- Kipsaté van het spit
- Zalmfiletjes ‘’en papillotte’’ met knoflook
Woarme sausen:
- Zigeunersaus
- Satésaus
Barbecue ‘’de Zoeke Luxe’’
De koale kant:
- Huisgemaakte aardappelsalade
- Pastasalade op ‘’Italiaanse’’ wijze bereid
- Huisgemaakte zalmsalade
- Frisse zomerse rauwkost
- Stokbrood met kruidenboter, kerriesaus en knoflooksaus
Veur op de Grill:
- Malse stukjes entrecôte
- Gepeperde runderbiefstuk
- Lamsfilet met rozemarijn
- Gemarineerde varkenshaasmedaillons
- Kipsaté van het spit
- Zalmfiletjes ‘’en papillotte’’
- In knoflook gemarineerde gamba’s
Woarme sausen:
- Zigeunersaus
- Satésaus
‘’Bovengenoemde buffetten zijn gebaseerd op een minimale reservering van 20 personen en kunnen uitgebreid worden met diverse gerechten, in nader overleg’’