Wij bieden hieronder 2 verschillende buffetten aan, de Zoeke en de Zoeke luxe. Deze kunnen geserveerd worden in ons restaurant als wel op een door u aangegeven locatie.


Bij buffetten op locatie worden borden met bestek er automatisch bijgeleverd. Ook zijn de buffetten altijd aan te passen naar eigen wens. Tevens kunt u het gaan uitbreiden met ons Twents dessertbuffet, scrol dan helemaal naar beneden.


Tevens kunt u bij ons terecht voor gespecialiseerde buffetten zoals een Spaans tapas buffet, een Italiaans buffet of een live-cooking buffet.


Buffet de Zoeke

 

Veuraf:

 
  • Huisgemaakte aardappelsalade, met roombrie, galia-meloen omwikkeld met Seranoham en Twents runder-rookvlees
  • Zalmsalade omringt met huisgerookte zalm, Hollandse nieuwe en gerookte makreel
  • Carpaccio van ossenhaas met pijnboompitjes, rucola, Parmezaanse kaas en mosterdmayonaise
  • Pastasalade op ‘’Italiaanse’’ wijze met olijven en paprika
  • Huisgemaakte witte koolsalade
  • Salade Caprese (Buffelmozzarella met cherrytomaatjes)
  • Stokbrood met kruidenboter, knoflooksaus en kerriesaus

---------------------

Woarm ettn:

 
  • Varkenshaas met champignonroomsaus
  • Warme beenham met een honing-mosterdsaus
  • Boerderijkip overgoten met een heerlijke stroganoffsaus
  • Combinatie van gegrilde zalm, kabeljauw en gamba’s met tuinkruidensaus
  • Gebakken aardappels met rozemarijnkruiden
    24,50 p.p.

Buffet de Zoeke luxe

Veur die tied:

Keuze uit:

Tomatensoep met room of Prei/mosterdsoep met gebakken spekjes

 

Veuraf:

  • Huisgemaakte aardappelsalade met roombrie, galia-meloen omwikkeld met Serranoham en Twents runder-rookvlees
  • Zalmsalade omringt met huisgerookte zalm, Hollandse nieuwe en gerookte makreel
  • Carpaccio van ossenhaas met pijnboompitjes, rucola, Parmezaanse kaas en mosterddressing
  • Pastasalade op ‘’Italiaanse’’ wijze met olijven en paprika
  • Huisgemaakte witte kool salade
  • Salade Caprese (Buffelmozzarella met cherrytomaatjes)
  • Stokbrood met kruidenboter, knoflooksaus en kerriesaus

---------------------

Woarm ettn:

  • Varkenshaas gebakken met prei en shiitakes
  • Verse pasta met in knoflook gebakken gamba’s en Oosterse teriyaki saus
  • Ossenhaaspuntjes overgoten met een zwarte truffeljus
  • Boerderijkip met een heerlijke stroganoffsaus
  • Combinatie van gegrilde zalm en kabeljauw met een romige tuinkruidensaus
  • Vers gebakken frites en aardappelgratin (op tafel geserveerd)

29,50 p.p.

Terug naar boven

Twents Dessertbuffet

Ruim assortiment desserts uit eigen keuken,

aangevuld met heerlijke ijstaarten en vers gesneden seizoen-fruit.
7.50 p.p.

Uit te bereiden met:

* Warme wafels met pure chocoladesaus 1,- p.p. extra
* Crepe suzette met sinaasappelsaus 1,- p.p. extra
* Chocolade fondue met verse aardbeien 2,- p.p. extra
* Wentelteefjes van Twents krentewegge 1,- p.p. extra

 

 

Live-Cooking

Bent u op zoek naar iets anders?

Ter uitbreiding van onze standaard buffetten bieden wij ook live-cooking aan.

De warme gerechten worden ter plekke voor uw gasten klaargemaakt.
Vraag hiervoor naar de mogelijkheden!

 

Terug naar boven

Bovengenoemde buffetten is gebaseerd op een minimale reservering van 20 personen en kan uitgebreid worden met diverse gerechten, in nader overleg

Is het buffet voor op locatie en moeten wij de afwas voor u doen?
Dan brengen wij eenmalig 25,- afwaskosten in rekening