Junior kaart

Ook voor onze kleine vriendjes en vriendinnetjes is het smikkelen en smullen bij Bistro-Restaurant de Zoeke
en...hoeven de kinderen niet meer bij papa en mama in de kaart mee te kijken, maar hebben we een speciale kinderkaart met allerlei lekkernijen

Voorgerechten

~Cars Tomatensoepje~

Weetje waarom Bliksem mc Queen zo van tomatensoep houdt? Omdat zijn auto, net als de tomatensoep rood is!

€ 2,75

Terug naar keuzemenu

Hoofdgerechten

~Spongebob Visssticks~

Na het kwallenvissen heeft Spongebob super veel honger, en eet hij meestal vissticks. Heb jij ook zin in vissticks? Eet dan net als Spongebob vissticks!

€ 6,50

~Mickey Mouse Frikadel~

Als Mickey met al zijn vriendjes heeft gespeeld in het clubhuis, heeft hij natuurlijk wel honger. Daarom eet hij dan altijd zijn lievelings eten, een frikadel!

€ 6,50

~Nemo Zalm~

Nadat Nemo met zijn vriendjes de hele zee heeft doorgezwommen heeft hij natuurlijk wel trek! Dan eet hij het leifst een stukje zalm. Dus hebben we speciaal voor jou en voor Nemo ook een stukje zalm op de kaart!

€ 8,50

~Phineas & Furb Spareribs~

Nadat Phineas & Furb alle uitvindingen van de dag klaar hebben, hebben ze natuurlijk wel flinke trek. Daarom maakt hun moeder vaak spareribs, en dat vinden ze erg lekker!

€ 9,50

~Shrek Kroket~

Iets waar je Shrek altijd wakker voor kan maken, is een kroket! Ben jij ook zo gek op een kroket? Dan is dit menu speciaal voor jou!

€ 6,50

~Donald Duck Schnitzel~

Als Donald Duck met zijn neefjes weer nieuwe avonturen heeft beleefd, hebben ze erg honger! Donald houd erg veel van schnitzel, daarom hebben wij hier speciaal voor jou een schnitzel.

€ 8,50

~Winnie de Pooh Biefstuk~

Weetje waar Winnie de Pooh zijn dikke buik van heeft? stiekem eet hij elke dag biefstuk omdat hij dat zo lekker vindt! houd jij net als Winnie van biefstuk? dan is dit menu echt iets voor jou!

€ 10,50

~Minions Saté van kip met satésaus~

De Minions eten heel graag kip, daarom hebben wij speciaal voor jou ( en voor de Minions natuurlijk ) een kipspiesje!

€ 8,50

 

Hier krijg je natuurlijk frietjes, appelmoes en mayonaise bij.

 Terug naar keuzemenu

Nagerechten

~Frozen Ijsje! ~

Na het eten is er altijd nog wel plek voor een ijsje. Je kunt je laten verrassen door de keuken óf je kan zelf je ijsje komen maken !!

€ 4,00

frozen-ijsje-1

Terug naar keuzemenu