Heerlijk actief bezig zijn in de buitenlucht!

De mooie bosrijke omgeving leent zich perfect voor diverse activiteiten. De mogelijkheden zijn divers. Bij onverhoopt slecht weer hebben wij ook de mogelijkheid om de activiteiten overkapt plaalaten vinden.
 
Hier volgen enkele activiteiten die u op een idee kunnen brengen.
 

Keuzemenu

activiteiten1

Actief Twente

U bent op zoek naar een leuk uitje met uw vrienden, familie, collega’s of gezellig met z’n tweeën? Dan bent u bij Actief Twente aan het juiste adres! Actief Twente is de grootste verhuurder van scooters, solexen, fietsen en kano’s in Twente! www.actieftwente.nl


Bedrijfsuitjes, Bedrijfsfeesten & Attractieverhuur

Uitjes en leuke activiteiten zijn helemaal hot, maar wat ga je met de familie, vrienden of collega's ondernemen? Iets dat bij iedereen past, betaalbaar en in de eigen regio?


TPevents.nl beschikt over ruim 25 activiteiten die ze in eigen beheer organiseren. Alle activiteiten zijn uitnodigend en zorgvuldig samengesteld en zijn geschikt voor zowel grote als kleine groepen. Ook kunnen ze in overleg hun aanbod aan uw specifieke wensen aanpassen. TPevents.nl doet het graag!


Meer weten? Bekijk deze website: http://www.tpevents.nl/

Fietstochten

Fietstochten door de mooie omgeving. Het buitengebied van Twente en het aangrenzende Duitsland bieden de perfecte locatie voor fietstochten.


In ons restaurant zijn gratis fietsroutes te verkrijgen. De fietsroutes zijn ook te downloaden: Klik hier en hier voor de fietsroutes.


Tevens bieden wij ook de mogelijkheid voor fietsverhuur.

Van kleiduif tot kruisboog

Kijk voor verdere mogelijkheden ook op de website van Bonanza verhuur! : http://www.bonanza-verhuur.nl/


De daar aangeboden activiteiten kunnen gecombineerd worden met een bezoek aan ons restaurant.